Feb 6, 2012

Lezing Kritisch Prikken (over vaccinaties bij kinderen) te Beusichem.

Door: Marissa Schopman | 04-02-2012 21:26

Veel baby's worden vele malen gevaccineerd zonder voldoende informatie over de noodzaak en gevolgen ervan. Vaccineren is een keuze, uw keuze, geen plicht.

De Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken (NVKP) is een vereniging van bezorgde ouders, ondersteund door artsen en... behandelaars. Wij willen dat ouders beter weten wat een ziekte en het vaccineren ertegen inhoudt en beseffen dat de vaccinatie van hun kind hun eigen keuze is. Sommige landen maken andere keuzes. Sommige ouders ook.In de jaren vijftig ontwierp het Ministerie van Volksgezondheid het Rijksvaccinatieprogramma (RPV).

De aanleiding was polio, een ziekte waarvoor veel angst bestond. Sindsdien neemt de overheid steeds meer vaccins op in het RVP. De NVKP ziet hierin een korte termijnvisie die geen rekening houdt met ongewenste bijwerkingen van vaccineren en gevolgen voor de volksgezondheid op lange duur.De NVKP registreert ervaringen die erop wijzen dat kinderziekten misschien wel noodzakelijk en onvervangbaar zijn in het groeiproces van een kind.

Ziekten doen zich nu door vaccinatie vaker op risicovollere leeftijden voor, omdat ze kunstmatig uitgesteld worden. Er ontstaan nieuwe problemen bij volwassenen en kinderen, die mogelijk verband kunnen houden met hun vaccinatiegeschiedenis.

Bovendien is bekend dat juist onze verbeterde hygiën ook ziekten heeft verdreven. Vaccinatie is dus verre van heilig.Kosten: 7 euro bij reservering en betaling vooraf.Deze lezing is voor aanvang Spirituele beurs in Beusichem.7 euro is incl. entree 

beurs.Info/reserveren:Marissaschopman@telfort.nl0345-532109